Vacatures Barock Pinto Studbook

Wegens enorme ledengroei in binnen- en buitenland zoeken we voor de volgende functies enthousiaste medestrijders:

  • Algemeen bestuurslid
  • Jurylid stamboekkeuring
  • Sportcommissie
  • Foktechnische commissie
  • Algemeen bestuurslid

Bent u een Barock Pinto liefhebber en zou u graag uw steentje bijdragen om dit prachtige paard nog meer te promoten? Heeft u goede ideeën, bent u recht door zee, binnen een bestuur besluitvaardig en heeft u een groot netwerk? Dan is de functie van algemeen bestuurslid wellicht iets voor u!

Jurylid stamboekkeuring:

Het Barock Pinto Studbook kan niet zonder professionele juryleden om het ras te verbeteren. Omdat het stamboek groeit zoeken we deskundige en kritische juryleden om het jurycorps te versterken. Onze juryleden moeten een beoordelingscursus hebben gevolgd en aantoonbare ervaring hebben in het beoordelen van paarden. Is deze uitdaging iets voor u?

Sportcommissie:

Voor deze functie zoeken wij iemand met een paardensport achtergrond. Dressuur- of menjuryleden hebben een pré maar ook zonder deze bevoegdheid bent u welkom. We zouden graag het Barock Pinto paard meer in de sport promoten en wellicht kunt u de sportcommissie hierbij ondersteunen met goede inzichten en vernieuwende ideeën.

Foktechnische commissie:

De foktechnische commissie heeft een adviserende functie binnen het Barock Pinto Studbook. Hier wordt onder andere de afstamming van ter keuring aangeboden hengsten besproken en advies gegeven aan het bestuur.

De voorkeur gaat uit naar een ervaren paardenman/vrouw met veel verstand van bloedlijnen binnen de paardenpopulatie.
Bent u enthousiast geworden? Reageren is makkelijk. Stuur voor 1 december 2019 een brief of mail naar het Barock Pinto Studbook met uw persoonsprofiel en motivatie.
De inzendingen worden door het bestuur besproken en zij nemen contact op met de verschillende kandidaten.

Mocht u na het lezen van deze vacatures nog vragen hebben over de verschillende functies neemt u dan contact op met onze voorzitter, de heer Rinze van Teijen, telefoonnummer: 06 523 322 54.