Bestuursleden gezocht!

Het bestuur van het Barock Pinto Studbook heeft als taak de belangen van haar leden te behartigen. Met een snel groeiend stamboek kunnen we niet zonder een toekomstbestendig bestuur met professioneel fundament. Voor dit bestuur zijn we na de oproep van vorig jaar nog steeds zoekende om ons bestuur compleet te maken en continuïteit te waarborgen.
Lijkt het jou daarom een eer om samen het mooie Barock Pinto Studbook te laten groeien en bloeien? Wil jij je steentje bijdragen aan het reilen en zeilen van onze vereniging? Wil je jouw ervaring delen of ervaring op doen in een bestuurlijke functie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat mag jij verwachten als bestuurslid?
• Je bent een bouwsteen voor de vereniging
• Je bent betrokken bij prachtige Barock Pinto evenementen in binnen- en buitenland
• Alle ruimte voor eigen inbreng
• Fijne samenwerking en gezelligheid

Wat ga je doen als bestuurslid?
Samen met de collega bestuurders promoot je het stamboek en bepaal je het beleid. Er worden korte en lange termijn planningen gemaakt met oog op kwaliteit en groei van het stamboek. Veranderingen in het beleid en de agenda worden jaarlijks op de ledenvergadering met de leden besproken.
Als bestuurslid heb je regelmatig contact met je medebestuursleden. Dit gaat telefonisch of per mail en het bestuur komt enkele malen per jaar samen. Uiteraard handel je te allen tijde in het belang van de vereniging.

Wat verwachten wij van jou als bestuurslid?
• Je bent een liefhebber van het (Barock Pinto) paard
• Je denkt mee en hebt veel ideeën over de gang van zaken
• Je bent enthousiast en positief ingesteld
• Je geeft gevraagd en ongevraagd je mening op een respectvolle manier
• Je bent gemotiveerd om samen te bouwen aan dit prachtige stamboek
Naast deze punten is het belangrijkste dat je goed kunt samenwerken met de andere bestuursleden.

Zie jij jezelf deel uitmaken van het bestuur van het Barock Pinto Studbook? Reageer dan via info@barockpintstudbook.com of via onderstaand adres met een leuke motivatie waarom jij binnen het bestuur past. We zien jouw motivatie graag tegemoet en mocht je nog vragen hebben bel gerust met 06-52332254.

Barock Pinto Studbook
Kloosterstraat 23
7981 BJ Diever

Hopelijk zien we je binnenkort bij ons in het bestuur!

 

Meer recente berichten