HK2021 afgelast

Beste liefhebbers van ons mooie Barock Pinto paard, namens het bestuur delen wij u mede dat dit jaar de reguliere hengstenkeuring in Assen op 27 februari helaas zal worden afgelast in de oorspronkelijke vorm. Dit in verband met de huidige corona situatie. We zijn genoodzaakt hier vroegtijdig op in te spelen zodat deelnemers weten waar ze aan toe zijn, want… ook nu komt het Barock Pinto Studbook naar U toe!

Afgelopen zomer moesten we al een creatieve oplossing vinden vanwege de extreme hitte en hebben wij op locatie merries en veulens gekeurd. Dit naar grote tevredenheid van onze leden en juryleden! Deze manier van keuren willen we dit jaar ook toepassen bij de hengsten.
Echter, we zullen nu alleen (jonge) nog niet goedgekeurde hengsten én sterhengsten voor graadverhoging keuren. Voor de reeds goedgekeurde stamboekhengsten vervalt dit jaar de verplichte presentatie.

De thuiskeuringen zullen, afhankelijk van het aantal opgaven, op 26 – en 27 februari aanstaande plaatsvinden. Eigenaren van de deelnemende hengsten zullen na inschrijving worden geïnformeerd over de voorwaarden wat betreft locatie en aanverwante zaken.
Opgave van uw hengst is nog mogelijk tot 2 februari aanstaande; graag tot ziens!

Meer recente berichten