Nieuw bestuurslid

Op de afgelopen ledenvergadering mocht het bestuur van het Barock Pinto Studbook een nieuw bestuurslid verwelkomen, te weten Kevin Wohlgemuth. Hieronder zal hij zich nader voorstellen. Wij wensen je veel plezier, succes en wijsheid!

‘Mijn naam is Kevin Wohlgemuth en ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Hengelo, Overijssel en ik ben momenteel bezig met de studie International Business.

Sinds mijn 5de ben ik bezig met paarden en in 2013 ben ik in aanraking gekomen met het Barock Pinto Studbook toen wij een hengst zochten voor onze bonte merrie. Aangezien ik altijd al fan ben geweest van bonte en Friese paarden is dit zo goed bevallen dat het uit is gegroeid tot een heuse passie voor het Barock Pinto paard.

Momenteel ben ik de trotse eigenaar van onze eigen gefokte Barock Pinto merrie Ivy. Ivy is een nakomeling van Tietse 428 en samen rijden wij graag dressuur.

Ik hoop dat ik de kennis die ik heb verzameld van zowel mijn opleiding als mijn ervaring met paarden kan toepassen bij deze mooie vereniging.’

Meer recente berichten