Rianne Okkema wint Summer Cup 2021

Afgelopen periode is de eerste Summer Cup van het Barock Pinto Studbook georganiseerd door de (interim-) sportcommissie. Deze wedstrijd was opengesteld voor alle dressuur combinaties met een Barock Pinto, ongeacht deze lid zijn van het Barock Pinto Studbook.

Het deelnemersveld was vanwege de primeur nog niet zo groot maar er zijn uiteraard prijzen verdeeld! De prijzen bestonden uit een kür op muziek van Marvins Music, een foto reportage van onze huisfotograaf Annie Damhof en een online les van ‘longeer-goeroe’ Lammert Haanstra.

De deelnemers moesten drie officiële wedstrijd uitslagen in hun betreffende klasse opsturen en deze resultaten telden voor 50% mee voor het eindresultaat. Vervolgens moest er een proef gefilmd worden en deze werd beoordeeld door KNHS jurylid Raymonda Schild en vormde de andere 50% voor de definitieve uitslag. De prijzen werden als volgt verdeeld:

  1. Rianne Okkema met Topspeed Frisians Grandioos 71 % en 74 %
  2. Melanie Goedhart met Miracle Zivara GP 69% en 71 %
  3. Anne Klinge met Willemijn 68 % en 69,8 %

Wij willen hierbij onze sponsoren: AVO diervoeders, Online-pallets, Ten Have auto’s Elburg, Equishop SR en het Barock Pinto Studbook nogmaals hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van een surprise-box die alle deelnemers ontvingen na inschrijving!

Meer recente berichten