Bestuursleden gezocht

Het Barock Pinto Studbook zoekt enthousiaste medestrijders! Heb je affiniteit met ons mooie Barock Pinto paard? Lijkt het je leuk om in een bestuursfunctie mee te bouwen aan een groeiend stamboek? Dan is deze vacature echt wat voor jou!

Het Barock Pinto Studbook is een groeiende vereniging in zowel binnen- als buitenland. Om een toekomstbestendig en professioneel fundament te garanderen is uitbreiding van het bestuur gewenst. Daarom is het bestuur op zoek naar twee extra ‘medestrijders’, zoals onze voorzitter zou zeggen.

Wat mag jij verwachten als bestuurslid?

  • Heel veel gezelligheid
  • Meebouwen aan de promotie van het mooiste ras ter wereld
  • Het bijwonen van mooie evenementen in binnen- en buitenland
  • Alle ruimte voor eigen inbreng om het Barock Pinto Studbook te laten groeien

Wat ga je doen als bestuurslid?

Samen met jouw collega bestuurders bepaal je het beleid van de vereniging. Je maakt een korte en lange termijn planning, met oog op de kwaliteit en groei van het stamboek. Veranderingen in het beleid en de planningen worden op de ledenvergadering met de leden besproken.
Als bestuurslid heb je regelmatig contact met je medebestuursleden. Dit gaat telefonisch of per mail, maar ook enkele malen per jaar live vergaderen. Uiteraard handel je te allen tijde in het belang van de vereniging.

Wat verwachten wij van jou als bestuurslid?

  • Je hebt hart voor het Barock Pinto paard
  • Je bent een enthousiasteling met onuitputtelijke motivatie
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd je mening op een respectvolle manier
  • Je hebt heel veel zin om samen te bouwen aan dit prachtige stamboek

Naast deze punten is het belangrijkste dat jij past in de cultuur van het Barock Pinto Studbook.

Het bestuur van het Barock Pinto Studbook probeert de belangen van liefhebbers van dit mooie paardenstamboek te behartigen. Dit relatief jonge stamboek heeft een bestuur van drie gepassioneerde Barock Pinto liefhebbers. Stuk voor stuk enthousiastelingen met hun eigen kwaliteiten. Met een snel groeiend aantal leden is er ruimte voor nog twee bestuursleden.

Zie jij jezelf deel uitmaken van het bestuur van het Barock Pinto Studbook? Zit jij vol goede ideeën en enthousiasme? Reageer dan via info@barockpintstudbook.com of via onderstaand adres met een leuke motivatie waarom jij binnen het bestuur past. Zorg dat je uiterlijk 31 januari 2022 reageert op deze vacature. We zien jouw motivatie graag tegemoet en mocht je nog vragen hebben bel gerust met 06-52332254.

Barock Pinto Studbook
Kloosterstraat 23
7981 BJ Diever

Hopelijk zien we je binnenkort bij ons in het bestuur!

Meer recente berichten