CK2020 afgelast, keuring op 08-08-2020

Zoals een ieder weet verloopt 2020 vanwege het coronavirus anders dan een ieder zich had kunnen voorstellen. Het bestuur ziet zich hierdoor genoodzaakt om op last van de overheid de centrale veulen- en merrie keuring af te lasten zoals we deze normaal organiseerden.

In verband met de uitbraak van het coronavirus zijn bijeenkomsten van groepen mensen tot dusver verboden en moeten wij hier tijdig op inspelen. Desondanks de maatregelen willen wij onze leden toch graag de mogelijkheid bieden om op 8 augustus 2020 veulens, drie jaar- en oudere merries en ruinen individueel te laten keuren. Dit zal gebeuren op de Sunrise Stables in Assen en is zonder het ‘op tal plaatsen’ en zonder kampioenskeuring.

Er zal op twee dagdelen gekeurd worden. In de ochtend de veulens en ‘s middags de drie jaar- en oudere merries en ruinen voor stamboekopname en / of graadverhoging. Wanneer zowel uw merrie als haar veulen gekeurd moeten worden dan zal dat plaatsvinden gedurende een en dezelfde bezichtiging.

Toegankelijk voor de eigenaar plus één begeleider, toeschouwers blijven helaas thuis

Deelnemers worden allen op een vaste tijd ingedeeld. Toegang tot de keuring is alleen toegestaan voor de eigenaar en een eventuele begeleider / voorbrenger van een deelnemend paard. Uiteraard vertrouwen we op een ieders medewerking en gezonde verstand. Men blijft thuis indien er twijfels zijn over de gezondheid en een ieder dient zich uiteraard aan de regels te houden omtrent het coronavirus.Wij houden nauwlettend de actuele regelgeving in de gaten en zullen hier op de juiste manier mee omgaan.

> klik hier om naar de pagina van de (aangepaste) keuring op 08-08-2020 te gaan

Meer recente berichten