Uitbreiding sportcommissie en foktechnische commissie

We zijn als Barock Pinto Studbook erg blij u te mogen melden dat zowel de sportcommissie als de foktechnische commissie nieuwe leden mag verwelkomen.

De afgelopen jaren hebben we als stamboek al veel vrijwilligers mogen begroeten, zowel binnen het bestuur, jury als het PR-team. Er is gezamenlijk hard gewerkt om het stamboek op de kaart te zetten.

Met de toetreding van deze nieuwe leden binnen de commissies zal er met een frisse en nieuwe blik naar het stamboek worden gekeken, nieuwe ideeën aangedragen worden en bovenal nieuwe initiatieven worden opgepakt. Alleen met elkaar kunnen we er voor zorgen dat het stamboek draait zoals deze nu draait. Ambitie is er en wordt als teamwork opgepakt!

De nieuwe leden stellen zich graag aan u voor.

Toegetreden tot de sportcommissie:

Melanie Wemmenhove

Mijn naam is Melanie Wemmenhove, 25 jaar oud en sinds mijn 10e actief in de dressuursport. Sinds enkele jaren train en breng ik Barock Pinto paarden uit op wedstrijden. Barock Pinto’s zijn mijn passie: ze zijn mooi, werkwillig en kunnen makkelijk bewegen. Met mijn deelname in de sportcommissie wil ik graag mijn steentje bijdragen in de (sport)promotie van dit prachtige ras!

Lianne Koopmans

Sinds ik 7 jaar geleden bekend ben geraakt met het Barock Pinto paard, ben ik helemaal verkocht. Ik ben zowel fokker als gebruiker van dit ras. Mijn doel is om mooie ras typische Barock Pinto’s te fokken welke op het hoogste niveau dressuur kunnen presteren en zodat ik met de ervaring een bijdrage kan leveren aan de sportcommissie. Ik heb zin om samen met de andere enthousiaste mensen binnen het stamboek en de sportcommissie het ras te promoten en prachtige dingen te gaan organiseren.

Toegetreden tot de foktechnische commissie:

Arnold Wemmenhove

De foktechnische commissie is een belangrijk orgaan binnen onze vereniging om de kwaliteit en gezondheid te garanderen en te verbeteren. “Quality, not Quantity”. Door mijn ervaring en visie zal ik mij inzetten voor onze vereniging. Ik ben de oprichter van het Barock Pinto Stamboek, fokker en opfokker van diverse succesvolle Barock Pinto paarden.

Douwe Dijkman

Ik ben Douwe Dijkman, woonachtig in Marsum, Friesland. Ik heb een dierenartspraktijk die grotendeels gericht is op het behandelen van paarden. Verder ben ik paardenfokker, de meeste zijn Friese paarden, deze worden thans voor de BP fokkerij ingezet.

Maarten Schraa

Voor velen ben ik reeds bekend, mijn naam is Maarten Schraa. Toegetreden tot het BPS bestuur in 2012 en daarna het stamboek zien groeien tot waar het vandaag staat. Zowel in het opstellen van de reglementen als ook de registratie heb ik veel ervaring en mede hierdoor wordt ik vaak als kennisbank gebruikt. Ook heb ik veel buitenlandse leden mogen ontmoeten, zowel in Nederland als op de evenementen over de grens. Gekeken naar het Barock Pinto paard heb ik het fokdoel goed voor ogen en vind de gezondheid van het ras erg belangrijk. Bij veranderingen of voorstellen hiervoor weeg ik de voors en tegens van de belanghebbenden tegen elkaar af met uiteraard de reglementen en statuten in mijn hand.

 

We heten de nieuwe collega’s van harte welkom en wensen ze veel succes en bovenal veel plezier binnen het Barock Pinto Studbook!

Meer recente berichten