Uitslag Willem van Nassau bokaal

Woensdagavond 26 september 2022 om 18:00 uur was het zover: de prijsuitreiking van de Willem van Nassau bokaal 2.0. Wat hebben wij als Barock Pinto sportcommissie een succesvolle competitie mogen organiseren! De afgelopen drie maanden is er door de — ruim 30 — deelnemers elke maand een (KNHS) dressuurproef ingestuurd. Deze dressuurproeven zijn gejureerd door officiële ZZ-Licht juryleden, namelijk door Nicole de Leeuw, Kim Telgen en Barbara Postema-Korringa. Hartelijk dank dames! Elke proef telde mee voor het eindresultaat, waarbij de laatste proef iets zwaarder meetelde (1,5x in plaats van 1x). De Barock Pinto Sportcommissie heeft genoten van de mooie Barock Pinto combinaties, waarbij de kwaliteit en inzet extra opviel. Ook leuk om te zien dat combinaties zonder startpas de kans pakten om mee te doen met deze competitie. Een mooie start van een wedstrijd carrière!

De Willem van Nassau bokaal 2.0 is gewonnen door Rachel Haanstra met de goedgekeurde Barock Pinto hengst Hugo FB25 (v. Alwin 469). Rachel wist de finaleproef met overtuiging te winnen en kwam uit op een percentage van maar liefst 69,98%. De reservekampioen is geworden Nienke Pater met haar ruin Imme fan it Hazzeleger, een afstamming van Noakin van het Sterrebornehof. Zij wist een mooi eindresultaat van 68,62% te behalen. Voor de rest van de uitslagen verwijzen wij graag naar het eindklassement.

Tot slot wil de Barock Pinto sportcommissie het Barock Pinto stamboek hartelijk danken voor het mogelijk maken van deze competitie. De gehele competitie was kosteloos voor de deelnemers en er zijn zeer mooie prijzen ter beschikking gesteld door het stamboek.

Allen nogmaals dank, en houd onze Facebookpagina (Barock Pinto Sportcommissie) in de gaten voor volgende events!

Klik hier voor het eindklassement >

Meer recente berichten