Update Willem van Nassau bokaal

De strijd om de Willem van Nassau bokaal 3.0 is weer losgebarsten en hoe! Een prachtige start van een inmiddels bekende competitie in een gedeeltelijk nieuw jasje. Wij mochten namelijk maar liefst ruim 40 video’s ontvangen in ronde 1! Wat geweldig om te zien hoeveel Barock Pinto combinaties meedoen aan deze competitie!

De competitie wordt verreden over minstens twee rondes (ronde 1 of 2 en ronde 3). Ronde 3 betreft de finaleronde. De finaleronde mag online… maar de deelnemers mogen ook fysiek meedoen! Dit fysieke moment vindt plaats op zaterdag 7 oktober a.s. in de Sunrise Stables te Assen. Meedoen aan deze fysieke ronde levert voordelen op, zoals een bonuspunt van 1%, foto’s van Annie Damhof en persoonlijke tips and tricks van de jury! Deelnemers, geef jullie nog snel op voor dit fysieke moment!

De eerste ronde is inmiddels verreden en hierbij volgen dan ook de tussenuitslagen. De eerste ronde werd gejureerd door een echte KNHS Subtop jury, niemand minder dan Corrie Rave. Corrie is zeer positief verrast over het niveau en de kwaliteit van onze prachtige Barock Pinto combinaties. Er zijn dan ook mooie resultaten behaald. Op dit moment staat Lotte Nefkens met de goedgekeurde hengst Jidde BP74 (v. Ceasar ter Linden) aan kop met 69,50% (klasse L2). Daarna volgt Silke Jutting uit Duitsland met de ster/sportmerrie Anna Joska (v. Tietse 428) met een percentage van 68,91% in de B.

Onze dank dit jaar gaat wederom uit naar het Barock Pinto Stamboek en diverse sponsors, zoals Navy and Tan, Tess Bridles, Shiny Bling plastrons en Budihorseaccessoires. Ook zullen er weer mooie prijzen beschikbaar worden gesteld door Equishop SR. De OVERALL kampioen neemt naast de Willem van Nassau bokaal, ook een geheel op maat gemaakt jasje van Navy and Tan t.w.v. € 749 mee naar huis! De reservekampioen gaat naar huis met een TESS hoofdstel t.w.v. € 209. Maar er zijn nog veel meer gave prijzen te winnen, waarvoor wij jullie graag verwijzen naar onze facebook pagina (zoek: Barock Pinto Sportcommissie).

De Barock Pinto Sportcommissie ziet uit naar een sportief en positief verloop van deze hybride competitie en wenst alle deelnemers veel succes toe bij de voorbereidingen en het rijden van rondes 2 en 3!

WvN tussenuitslagen na ronde 1 >

Meer recente berichten