Willem van Nassau bokaal 2.0

De strijd om de Willem van Nassau bokaal 2.0 is inmiddels losgebarsten! Dit betreft een gehele online competitie welke zowel openstaat voor deelnemers met als zonder startpas. De eerste ronde is verreden en er zijn al mooie scores behaald. De eerste ronde is gejureerd door Nicole de Leeuw, een ZZ-Licht jurylid wie zelf ook actief is tot en met Subtop niveau. Zij heeft combinaties voorzien van leerzame feedback, waar iedereen weer verder mee aan de slag kan gaan.

We mochten ruim dertig video’s ontvangen van enthousiaste Barock Pinto combinaties! Het is mooi om te zien dat het Barock Pinto ras steeds meer wordt vertegenwoordigd tussen de witte hekjes. De meeste video’s voor ronde 2 zijn alweer ontvangen en de tweede tussenuitslag volgt rond 1 oktober. De derde (en laatste) ronde wordt verreden tot en met 15 oktober. De einduitslag wordt eind oktober bekend gemaakt!

Er wordt een kampioen en reserve kampioen uitgeroepen over de klassen B / L / M en Z (inclusief ZZ licht) dressuur … en natuurlijk een OVERALL kampioen!

De OVERALL kampioen neemt de Willem van Nassau bokaal mee naar huis, maar er worden meer gave prijzen beschikbaar gesteld…. Waaronder een fotoshoot van topfotograaf Annie Damhof voor de overall kampioen, een BP jasje voor de klasse kampioenen en een BP dekje voor onze reserve klasse kampioenen ! Tevens geven wij een stimuleringprijs weg: een les van Hennie Roffel voor een talentvolle combinatie! Deze combinatie wordt gekozen door de drie juryleden gezamenlijk !

De Barock Pinto sportcommissie ziet uit naar een sportief en positief verloop van deze online competite en wenst alle deelnemers nog veel succes met de inzending voor ronde 3!

Meer recente berichten